Comentarii:


Amalia Marin De mult cautam pe internet o metoda de a face bani intr-un mod sigur! Nu ma intereseaza sumele alea asa mari cat am mai auzit ca se castiga din asta, macar 2000 de lei pe luna sa castig si sunt fericita
Raspunde · Imi place · la 1:22pm
Andreea Parciu Vreau sa confirm cele spuse in acest articol! Eu am comandat pachetul iSalary Romania si din pacate am fost nevoita sa plec din tara a doua zi dupa ce am primit pachetul. Am sunat la ei si intradevar mi-au RETURNAT BANII fara nici un comentariu! Se vede ca este ceva serios!
Raspunde · Imi place · la 1:30pm
Ionut Petre Ma intreb daca intradevar se face returnarea banilor daca nu te descurci...
Raspunde · Imi place · la 1:44pm
Mihaela Marin Stefane, eu am mai auzit pe un forum o discutie cum ca cineva si-a cerut banii inapoi pe curs si ia primit a doua zi prin transfer bancar. Dupa cum spune si Andreea in comentariul ei de mai sus, chiar este serioasa treaba!!! Iti recomand cu caldura!
Raspunde · Imi place · la 1:50pm
Adriana Dumitru E pe bune returnarea banilor!!! Am citit si eu pe siteul lor in termeni si conditiile generale
Raspunde · Imi place · la 2:23pm
Bianca Paty Eu nu ma pricep prea tare sa folosesc calculatoru dar tinand cont ca banii mi se pot returna ce am de pierdut?!?
Raspunde · Imi place · la 2:38pm
Marius Grigore Astazi ce am primit pachetul meu, arata ca si cum este pe site. E bine ca porneste singur imediat dupa ce introdud dvdul in calculator :
Raspunde · Imi place · la 2:50pm
Ion Zaharia Acum cateva zile am primit primii bani!!! 1046 de lei :)
Raspunde · Imi place · la 3:45pm
Catalin Gh. Si eu astazi! Este interesanta aceast lucru...
Raspunde · Imi place · la 4:24pm
Cepoiu Mariana Eu am primit plata in dolari, de ce este diferit? Nu ca ar fi o problema, tot bani sunt
Raspunde · Imi place · la 4:50pm
Lupu Ana Maria Anul trecut am lucrat ca menajerain italia, stiu ca acolo am vazut la seful meu pachetul isalary italia pe birou. Stiu ca castiga multi bani pe luna, miam amintit imediat culoarea aceea albastra atunci cand intra in aplicatie. Ma bucur ca acum exista si in limba romana, il pot comanda si eu, nu o sa mai fie nevoie sa lucrez in alte tari!
Raspunde · Imi place · la 5:51pm
Catalina Dinita Are dreptate doamna ana mAria in comentariul anterior, ne-am vandut forta de munca pentru straini. Eu mi.am pierdut cele mai frumoase momente din viata copilului meu lucrand ca slava pentru straini... rusine!!!
Raspunde · Imi place · la 6:11pm
Diana Precup Se poate sa lucram mai multi cu acelasi curs sau cum vine ?
Raspunde · Imi place · la 6:37pm
Patrascu Ionut Am citit articolul de pe Adevarul dar cred ca e o tzeapa!!! Parca e prea frumos sa fie adevarat, daca ar fi adevarat nu s-ar apuca toata lumea de asa ceva? VOi nu ganditi?!???
Raspunde · Imi place · la 7:13pm
Eugen Eu alo alo! nici eu nu am inteles la inceput si eram de parere cu tine. Se vede ca ai citit printre randuri articolul din ziarul adevarul... citeste-l cu atentie si vei intelege daca nu esti batut in cap!
Raspunde · Imi place · la 7:28pm
Carmen Dumitrascu bai dar pe toate forumurile va certati cu totii!!!!
Raspunde · Imi place · la 7:40pm
Besa Alinutza Dar nu se carta nimeni :P si revennd la subiect, tocmai ce am dat comanda si eu de un pachet... mai sunt sub 100 de pachete pentru
Raspunde · Imi place · la 7:57pm
Nicolae Andrei hai ca m am distrat putin cu voi =))
Raspunde · Imi place · at 8:37pm
Alex Alecs Am dat si eu comanda de un pachet, mai sunt ceva disponibile oricum
Raspunde · Imi place · la 8:43pm