Stiri din Romania | Stiri zilnice | Stiri Economie

STIRE: Un barbat din castiga 500 Ron/ZI
Si nu o sa credeti cat de putin munceste!

Cotidian romanesc ce investigheaza munca la domiciliu.


  Redactor: Alexandra M.
Analist ocuparea fortei de munca
Actualizat: 28 Februarie 2020Dl. Ioan sustine ca lucreaza din fata computerului si castiga bani chiar la domiciliul sau. Acesta spune ca iSalary Romania a ajutat la schimbarea vietii sale si recomanda acest curs oamenilor ca o buna oportunitate.

Te-ai gandit vreodata sa lucrezi de acasa?


Ioan Andrei din nu s-a asteptat niciodata ca isi va putea asigura un trai decent din castigul pe internet, asta pana cand a citit despre faptul ca din ce in ce mai multi oameni castiga bani pe internet. Dupa ce a completat un formular simplu a realizat ca a descoperit o sursa de venit cu care isi va putea intretine sotia si copii.

Povestea lui Ioan s-a raspandit rapid si asa am ajuns sa scriem un articol despre acest subiect in raportul nostru saptamanal. La interviul nostru telefonic ne-a impartasit povestea lui uimitoare. "Eu castig peste 2000 RON saptamanal de ceva vreme lucrand la domiciliu. Este suficient pentru a inlocui cu usurinta veniturile din cele 2 joburi pe care le aveam inainte, mai ales avand in vedere ca acum lucrez doar aproximativ 15-25 de ore pe saptamana de acasa.

Lucrul on-line a inceput dupa o lunga pauza pentru Andrei, care a fost in somaj luni, fiind in imposibilitatea de a gasi un loc de munca decent. "Mi-am pierdut slujba imediat dupa nasterea copilului nostru, exact cand am avut nevoie de un venit stabil. Mi-am dorit sa lucrez ceva de acasa in special pe internet pentru a avea timp mai mult pentru familia mea. Problema a fost cand am incercat diferite metode de a face bani rapid online si am dat numai peste inselatorii si metode de a face bani rapid ineficiente. Am testat pe buzunarul meu diferite escrocherii piramidale si programe unde esti obligat sa-ti inscrii in diferite sisteme prietenii si familia. Eu nu aveam nevoie de asa ceva, eu cautam un mod legitim de a castiga bani pentru a-mi intretine familia. Cel mai mare avantaj al unui job online este ca am posibilitatea sa lucrez de la domiciliu chiar in timp ce imi supraveghez copii. Datorita cursului iSalary Romania am putut oferii copiilor mei copilaria pe care o merita, iar acum impreuna cu sotia mea suntem o familie fericita."

Companiile care recruteaza pentru acest lucru sunt in valoare de peste 100 de miliarde de dolari si sunt cele mai populare site-uri de pe piata de internet. Site-uri precum Google, Amazon, Ebay dar si unele romanesti precum 2Parale, PiataDigitala, eMag, si multe altele. Conform unui sondaj realizat la nivel international, peste 50% din din totalul vizitatorilor pe internet acceseaza unul dintre aceste siteuri zilnic. Chiar daca nu este cunoscut acest lucru, marketingul afiliat a ajutat romanii sa castige pe internet inca de acum 5 ani. Trebuie sa te intrebi de ce nu ai dorii sa colaborezi cu cele mai mari companii de pe internet?

Exista o multime de escrocherii pe internet, care va garanteaza ca puteti castiga sume exagerate, dar acestea sunt escrocherii evidente. Din interviul meu cu Andrei, "Acum eu am un venit decent si stabil lucrand la domiciliu. Si asta dupa aproape un an de zile timp in care am incercat o multime de metode de a castiga online. Sunt foarte multumit ca mi s-a ivit aceasta oportunitate chiar atunci cand deja imi pierdusem increderea."

Ioan Andrei a inceput sa castige rapid bani lucrand la domiciliu imediat ce a urmat cursul iSalary Romania.

"Eu castig peste 4000-5000 RON lunar lucrand la domiciliu." -Andrei Ioan

Ioan a dorit sa impartaseasca povestea lui fiind prima data cand o publica, in exclusivitate pentru OnlineMoneyJournal.

Cum poti incepe?

Pasul 1
Acceseaza www.isalary.ro si completeaza chestionarul pentru a obtine cursul.

Pasul 2
Urmeaza instructiunile din cursul iSalary Romania imediat ce instalezi soft-ul primit. De acolo, veti fi ghidat prin tot procesul. Totul este explicat pe intelesul tuturor.

Pasul 3
Castigul se retrage prin cec sau direct prin transfer bancar.

Linkuri asociate:

iSalary Romania - OFFICIAL WEBSITE

(ATENTIE - Oferta expira pe )

Comentarii si discutii legate de studiu
("Lucru la domiciliu cu venituri decente." )


Ioana
@ 9:37am

Wow, mi-ar placea sa renunt la slujba mea de zi cu zi si sa lucrez la domiciliu cu intreaga mea familie, dar functioneaza cu adevarat? A incercat cineva?Didi
@ 10:42am

Ioana, eu am inceput lucrul de 5 saptamani si deja am castigat 1800 lei.
Daca ai un computer, o conexiune la internet si putin timp disponibil, atunci nu este nici o problema reala, se poate lucra imediat.
Eu nu ma descurc prea bine cu calculatorul, dar nu este nimic prea greu.Amalia Ame
@ 1:07pm
Nu mai am nici o indoiala! Mie nu imi place jobul actual si aceasta este in cele din urma singura cale sa devin independenta financiar si sa nu mai depind de NIMENI.
Eu voi incepe de maine!


Sorela
@ 9:32pm
Am tot cautat o cale sa imi platesc facultatea si am gasit-o! 11 zile si deja 500 dolari! Va multumesc !!


Ramon
@ 9:45am
Citind toate aceste pareri pro cred ca am de gand sa incerc si eu, cum pot incepe?


Laura Ion
@ 2:19pm
Dupa doar 6 saptamani am ajuns sa castig mai mult decat la slujba mea, eu sunt atat de incantata incat nu stiu ce sa spun! Credeti ca ar trebui sa-mi dau dimisia ?


Mariana Dia
@ 3:18pm
Vazand aceste comentarii vreau sa va povestesc si eu povestea mea. Am facut mai multe munci timp de cativa ani de zile, de la freelancing si pana la publicitate sau scris articole. Am fost mereu sceptica deoarece minijoburile pe care le gaseam mai bine platite s-au dovedit mai tarziu diferite tepe. Cu toate acestea dupa ce am fost concediat acum 2 luni de la firma la care lucram am decis sa incerc si acest lucru - marketingul afiliat. Am inceput sa castig rapid deoarece am o oarecare experiente in domeniul IT sa spun asa. Acum nu am nici un program, nici un sef, nimeni nu ma poate concedia din nou! Tot ce pot spune este va multumesc!


Denis
@ 4:03pm
Am primit cursul astazi prin curier, voi incepe sa lucrez la noapte!


Miki
@ 6:33pm
Am primit prima plata ieri, 700 dolari... ma asteptam la mai mult din spusele altor persoane.


Simina Andrei
@ 8:58pm
Tinand cont de toate escrocheriile ce plutesc pe internet, eu pur si simplu nu pot sa cred ca am gasit aceasta metoda reala! Am primit deja castigurile mele, asa ca eu sunt convinsa!


Marinush
@ 9:28pm
Vreau sa informez pe toata lumea ca tot ce ai nevoie este un calculator si o conexiune la internet, tot ce veti face este foarte simplu!


Ana Maria
@ 10:48pm
Va multumesc pentru sfat! Eu tocmai mi-am cumoarat un laptop nou special pentru a0-mi dedica mai mult timp afilierii online.


Radu Ionut
@ 11:08am
Am comandat ieri pachetul si abia astept sa ajunga! In cat timp vine curierul?


robertino
@ 12:18pm
Multumesc tuturor pentru schimbul de experienta! Am primit deja prima plata dupa 7 saptamani in valoare de 1940 lei... sincer ma asteptam la mai mult dar e ok


Ioana Daria
@ 3:15pm
Cel mai bun sfat pe care pot sa vi-l dau este sa nu sariti peste capitole si sa acordati fiecarui lucru atentia cuvenita, nimic nu este prezentat in zadar. Cu cat incepi mai repede cu atat mai bine, recordul meu personal a fost de app 145 DOLARI PE ZI !


Nico
@ 4:08pm
Eu nu am reusit sa sar de 150 de lei pe zi...


Alexu
@ 6:27pm

Ma bucur sa aud ca toata lumea face ceva bani din acest lucru, dar cat de mult trebuie sa lucrezi, si cat este de greu?Lavi
@ 6:51pm

Eu sunt pe cale sa renunt la jobul meu pentru ca acolo pierd timpul aiurea, ai bine il aloc pentru onlineramona ramy
@ 7:07pm

solutia aceasta a venit fix la timp, de acum in colo nu imi voi mai face griji cu privire la venituri.Mariana Popa
@ 8:12pm

Niciodata nu voi mai asculta cum seful meu tipa la mine pentru ceva ce era vina lui, nu voi mai lucra intr-un call center, si nu voi mai trezi la ora 6 pentru a ajunge la munca!

Leave a Reply

The comment section is closed.

Ioan Andrei este un barbat obisnuit din care si-a pierdut jobul acum ceva vreme. Dupa ce a incercat in zadar sa isi gaseasca un nou loc de munca, a inceput sa lucreze online. L-am intervievat despre cum a ajuns sa-si asigure un un loc de munca bine platit si stabil in mediul online.

Pasul 1
Acceseaza www.isalary.ro si completeaza chestionarul pentru a obtine cursul.

Pasul 2
Urmeaza instructiunile din cursul iSalary Romania imediat ce instalezi soft-ul primit. De acolo, veti fi ghidat prin tot procesul. Totul este explicat pe intelesul tuturor.

Pasul 3
Castigul se retrage prin cec sau direct prin transfer bancar.

(ATENTIE - Oferta expira pe )
Copyright @ 2014. All Rights Reserved

TERMS AND CONDITIONS CAREFULLY READ AND AGREE TO PURCHASE TERMS BELOW BEFORE ORDERING:

 

We are not affiliated in any way with Google, Amazon, 2Parale, Piata Digitala, Daily News and all such trademarks on this web site, whethis registered or not, are the property of their respective owners. The authors of this web site are not sponsored by or affiliated with any of the third-party trade mark or third-party registered trade mark owners, and make no representations about them, their owners, their products or services

Presented here is an "advertorial," a combination of the meaning and intent of "advertisement" and "editorial," using an editorial format to independently report on various topics, but may include or be used as an advertisement for a particular product or service. Advertorials are comprised of factual information for the purpose of reporting to enhance or further explain specific elements to cater to the reader's interest. In-flight magazines are one example of an editorial based advertisement, or "advertorial."

As an advertorial site, compensation for clicks, visitors, or the purchase of products featured on this site may occur. This site is not offering a job or any kind of compensation, but is offering an educational opportunity that can teach individuals how to create and enhance an income flow through entrepreneurial efforts. Anyone purchasing this program for the purpose of making money may not necessarily succeed because of the ownership of the program. Thinking "I have purchased this program so I will automatically make money" is wrong. There are many variables included in successful entrepreneurial endeavors, and success is not guaranteed, nor is any particular degree of income. Many people who have purchased the program have also pursued additional training and education, and with dedication and favorable conditions have been highly successful. By following the lessons in this program you can generally expect to attain a great education in the appropriate area, but should not necessarily expect to earn any specific amount of money. The average user of our starting materials who do not enroll in coaching, do not maintain their commitments, do not use what they have learned, and generally do not make money. Consistent with the concept of the advertorial, the comments that have been posted above are representative of the typical experiences and feedback by our clients, which have been conveniently compiled into the above format to illustrate dialogue. However, these comments are not actual feedback or postings on this website, and have been displayed for illustrative purposes only.